Dragi prijatelji i poznanici!

 

Prečesto znamo reći: „Nismo imali za koga glasati“!

Zbog izborne manipulacije vodećih stranaka, „naš gradonačelnik“ je višestruko „pobjeđivao“ s manje od 15% glasova ukupnog broja birača, jer „nismo imali za koga glasati“!

Lista br 15 u 1. Izbornoj jedinici

Na izborima za Hrvatski (nadam se, opet Državni!) Sabor 5tog srpnja 2020. godine u 1. Izbornoj jedinici lista stranke Moja Voljena Hrvatska je Lista br. 15.

Imamo za koga glasati

Usporedite li biografiju nositelja Liste br. 15 s biografijama svih ostalih kandidata drugih stranaka, razlika je više nego očita, pa se nadam da će domoljubi tako i zaokružiti nositelja.

Dijelove programa, nadam se zanimljive, možete naći na:

Amac.hrvati-amac.com

(moju biografiju poslati ću zainteresiranima na zahtjev)

Tomislav Nürnberger,

nositelj liste Liste br. 15. (Moja Voljena Hrvatska) u 1. Izbornoj jedinici

 

Napomena:

Branitelji Vukovara, Vukovarski heroji (hvala vam) poručuju:

 “Imamo za koga glasovati – Karolina Vidović Krišto.” Na 3. Mjestu Liste br. 9 u 9. Izbornoj jedinici


Dodatak A, tekst predstavljanja snimljenog na HTV, koji će biti emitirano:

Predstavljanje za 1. Izbornu jedinicu će biti emitirano 2. srpnja na Četvrtom programu Hrvatske televizije (HTV4) od 21.10h, te na Prvom programu Hrvatskog radija od 7:30h.

 

Ja sam Tomislav Nürnberger, nositelj liste br. 15 u I. izbornoj jedinici, stranke stranke MVH.

Predsjednik stranke je gospodin Ivan Lipak, zatocenik srbskih logora, kojemu zelim brzi oporavak.

Logo stranke je, Hrvatica sa stitom/hrvatskom grbom, uz tekst “Nizkog cina postala sam zrtva, ranjena sam, al jos nisam mrtva”. Crtez je uzet iz Antologije Hrvatskog Humora, velikog hrvatskog knjizevnika Dubravka Horvatica.

Na Portalu stranke MVH.HR nalaze se dijelovi Programa, koji se odnose na probleme logorasa Srbskih logora strave i uzasa, kao I pitanje reparacije za pocinjene zocine I razaranja Hrvatske.

Iznijeti cu u najkracim crtama sazetke najvaznijih tocaka Programa, koji su objavljeni na Portalu amac.hrvati-amac.com

Ali I u mojoj knjizi Ognjistar u mRacnoj demoNkraciji, Fokusu, Vjesniku, Hrvatskom Listu, Narodu te Internet Portalima AMAC i HKV, kao i casopisu Jezik.

Ustav, posebno clanak 45, kojem su Tocke 2 I 3 u kontradikciji s Tockom 1 (Hrvatski državljani imaju opće i jednako biračko pravo), te Clanak 144 , kojim nas dvo trecinska vecina moze odvesti natrag u pakao iz kojeg smo jedva izasli. Takodjer Izborni zakon u kojem nema minimum odaziva biraca, pa zastupnik moze osvojiti mandat s jednim jedinim glasom, svojim vlastitim!

Banke, Glass-Steagallov Act za Hrvatsku, stroga separacija komercijalnog od Investicijskog bankarstva, kao I Roulet kredita nominiranih u Svicarskim Francima.

Proracun od 38 milijardi Kuna, naslijedjeni federalni I republicki dug od 4 + 3 milijarede $, bez dodatnih zaduzivanja u usporedbi s danasnjim proracunom od 130 milijardi I permanentnim deficitom, te dugom od preko 40 milijardi Eura.

Katastrofalno stanje skolstva, posebno na STEM, te matematickih disciplina nuznih za CS.

Tehnolosko gospodarstvo (Technology Based Economy) umjesto Financijskog gospodarstva, odnosno magle tzv. “Investicija”.

O nepostojecem pojmu tzv. “Govora Mrznje” u svijetlu A1 Americkog Ustava.

Zagreb-“Grad u parku” ili pakao Manhattana”.

Koncept “Obiteljskog turizma” u kojem profit ostaje Hrvatskom covjeku, kao I cista I netaknuta priroda, za razliku od betonizacije I apartemenizacije

O opasnostima i zabludama tzv. “Hostelizacije” Zagreba.

I zadnje, ali ne najmanje vazno, u povoljnom trenutku kupiti milijun unci zlata, te iskovati I pustiti u opticaj 500 000 ”Zlatnih Franjaka” od 1 OZ, te milijun “Jelacica” od ½ Oz.