U prilogu dostavljamo Vam razloge zbog kojih predlažemo  podržati prijedlog hrvatskog naroda za kandidiranje i izbor gđe. Karoline Vidović Krišto, kao nezavisne kandidatkinje za predsjednicu Republike Hrvatske, iza koje ne stoje velike do sada vladajuće političke stranke, niti njihovi koalicijski partneri, već hrvatski narod, koje je sastavio zamjenik predsjednika naše  stranke Tomislav Nürnberger.

Karolina Vidović Krišto u svojim je emisijama na najvećem “Main stream fake news” mediju, te svojim općim društvenim djelovanjem pokazala da je karakterna, odlučna, hrabra i spremna donositi mudre odluke temeljene na slobodi, istini, pravdi i poštenju, koje nam je sada najpotrebnije.

Pred nama su izbori za predsjednicu/ka Republike Hrvatske, ali uskoro i parlamentarni izbori na kojima narod može izabrati Promijene, što znači promijene protunarodne politike vođenja Republike Hrvatske i obnašatelja svih dužnosti.

U tom smijeru Karolina Vidović Krišto, kao predstavnica najvećeg dijela naroda, daleko je najbolji kandidat za poglavara Hrvatske države, u odnosu na sve predložene kandidate.

Predsjednik, Ivan Lipak

VIŠE PROČITAJTE OVDJE